Steeds meer klandizie voor kringwinkel Hebbes

Bij Kringwinkel Hebbes aan het Brederodehof 66 in Hendrik-Ido-Ambacht is een breed scala aan artikelen te vinden. Kleding, elektrische apparaten, meubels, boeken speelgoed, cd's – de keuze is reuze.

H.I.AMBACHT – Hebbes zit alweer vier jaar in Ambacht. Met succes! Vrijwilligster Marjolein de Jong: "De winkel heeft een persoonlijke uitstraling en sfeer. Dit is mede mogelijk doordat de meubelloods op een andere locatie, aan de Veersedijk 267, gevestigd is. Eigenares Anna is zelf zeer actief betrokken en we hebben een enthousiast, klein team.

Kringwinkel Hebbes doneert cheque aan jarige Frelustal

Kringwinkel Hebbes doneert cheque aan jarige Frelustal

Hendrik-Ido-Ambacht – De Frelustal bestaat 10 jaar en geeft ter ere van dit jubileum een boekje uit. Anna Kok van Kringwinkel Hebbes doneert een cheque ter waarde van € 500,- aan Freek Luchies als bijdrage in de kosten.

Tien andere verenigingen, waaronder De Oranjevereniging en Sandido gingen hem al voor. Kringwinkel ‘Hebbes’ schenkt ditmaal zijn opbrengst aan de ‘Frelustal’. Freek Luchies is content: “We verspreiden ons jubileumboekje huis-aan-huis. Zo bereik je ook direct de Ambachtse nieuwkomers. Het is een mooie manier om kennis te maken met de stal en om ons te profileren. Het is een prachtige uitgave geworden, daarom zijn we blij met de cheque”, aldus Luchies.


 

Kringwinkel Hebbes steunt Ambachtse Oranjevereniging

Onder het motto “van Ambacht voor Ambacht”background:white; startte in 2012 de kringwinkel Hebbes aan de Brederodehof in H.I. Ambacht. Na diverse andere lokale activiteiten te ondersteunen mocht ook de jubilerende Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana een gift tegemoet zien. De enthousiaste eigenaresse Anna Kok overhandigde op woensdag 10 april een gift van € 500,- aan Oranjeverenigings bestuurslid Ewout van Bronswijk.

De Oranjevereniging is geen onbekende voor Anna. Al sinds jaren is zij betrokken bij de muziek van de Aubade en diverse andere Koninginnedag activiteiten van haar vroegere werkgever Wisse makelaardij. Gelet op het doel van de Oranjevereniging “het organiseren van activiteiten en feesten rondom de verjaardag van de Vorst(in) voor alle Ambachters” was de keuze door Anna snel gemaakt.


Kringwinkel Hebbes is feit:

style="background:white">>HENDRIK-IDO-AMBACHT – Afgelopen zaterdag werd onder de bezielende leiding van Anna Kok aan de Brederodehof een kringloopwinkel geopend. Dit trok talrijke klanten. Met de opbrengst ondersteunen zij lokale projecten.Het huidige project is het “Jeugdspeelpark” aan de Van Kijfhoekstraat in H.I. Ambacht. Het “Jeugdspeelpark” is er voor jong en oud en heeft een nauwe samenwerking met de Dierenbescherming. Zo worden allerlei artikelen verkocht die een tweede leven gegund zijn. Dat resulteert in een breed assortiment. Anna Kok haar voorkeur gaat uit naar de jaren ’50 en ’60.

 

Enthousiast vertelde Anna Kok over de reden.